Mijn eerste echte blog post (NL)

Toen ik besliste om de website Nelicieuse te maken had ik een duidelijk doel voor ogen. Recepten schrijven en info delen over voeding. Maar bloggen ging ik niet doen. Ik dacht: who cares about my stories?

Maar enkel recepten schrijven bleek ook niet echt mijn ding te zijn. Ik kook op gevoel. Afwegen en timen doe ik niet. Dus moest ik tijdens het koken beginnen opschrijven wat ik allemaal gebruikte en hoeveel. Maar meestal vergat ik dan toch nog een deel op te schrijven. Dan maar een mooie foto trekken denk je. Tot je beseft dat die heerlijk pasta op je bord er op de foto uitziet alsof die al eens gegeten geweest is!
En zo begon mijn zoektocht naar food fotografie die uiteindelijk een gans leerproces werd. Heb je ooit al eens gezocht naar info over food fotografie? Tonnen informatie over lichtinval, camera, styling, …
Ik kreeg het fotograferen eindelijk een beetje onder de knie en de eerste complimentjes kwamen binnen. Maar zelf was ik nog niet helemaal tevreden.
Iedere dag breng ik uren door op Pinterest en Instagram. En dan denk ik telkens weer: waar ben ik mee bezig?! Er zijn zoveel goeie foodbloggers. Waar maak ik nog het verschil?

Meer en meer groeide de goesting om wat creatiever te zijn. Het begon met experimenteren in de keuken.  Maar daar was mijn vriend niet altijd even tevreden mee!
En dan kreeg ik het plots in mijn kop om een pop-up ontbijt bar te openen (Meer daarover in een volgende blog post)

header FB UPDATE.jpg
Eggs.gent

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s